outThe Dairymaster FeedRite OptiFeeder от салон за фидер ви позволява да оптимизирате добив на мляко и на стадото, като същевременно намали разходите за фуражи и избягване над храненето чрез подаване към индивидуалните изисквания. Устройството осигурява комфортно и удобно хранене среда за избрани крави.

В изчакване на parlour фуражи мениджър е добавка на модул на Теа Dairymaster Milk мениджъра да контролира от салон хранилки лесно.Системата използва данните вече са налични в Мениджъра на мляко за определяне на Валежи да се хранят всяка крава получава. Промени суми могат да бъдат изчислени въз основа на дефинирани от потребителя нива на храната, хранене, за да се получи, телесно тегло, или етап от лактацията.Разпределителните на този фураж може да се разпространява през различни периоди на хранене през деня. Ползата от този подход е, че кравите обикновено консумират общата им отпусната на фуражите и неизядената храна се разпределя през останалата част от деня.

Няма салон хранилки позволяват хранене трябва да се контролира прецизно и удобно. Тъй като фураж е едно от основните средства за производство в земеделските стопанства е от изключителна важност, за да използвате вашите feed ефикасно и ефективно.

Всички части на OptiFeeder които са в контакт с концентрати са изработени от неръждаема стомана. The OptiFeeder е напълно устойчив на корозия, което е голямо предимство особено когато минерали се дозира във фуража. Бункерът включва доказано наливане технология използвана в нашите в салон хранилки.Механизма за изпразване точно метра количеството фураж премахнато. Всеки мотор разполага със собствена вградена защита от претоварване-който се активира, ако на чужд материал възпрепятства неговото функциониране.

Освен това системата може да бъде конфигуриран да се хранят 3 различни видове фуражи. Промени станции могат да бъдат инсталирани индивидуално или по групи в зависимост от изграждането оформление.

Удобства:

  • Напълно хранилки от неръждаема стомана, с изключение на фехтовката
  • Автоматично фураж от програмата за управление
  • Всички периоди са регулируеми отделно